mandag 10. oktober 2016

4 dager igjen

Så gøy å lese på Facebooksiden at så mange av dere teller ned og gleder dere til treff! Det er helt strålende, og gir energi til en siste innsats med de praktiske tingene som må på plass.

Helga ble brukt til å masseprodusere "kickstart-poser", og inspirasjonsheftene er ferdig trykket. Vi åpner opp den hemmelige tavlen "Scrappening 2016" på Pinterest.com på fredag kl 18.00, slik at dere også får inspirasjonen på nett. I "kickstart-posen" ligger en oppgave, som forhåpentligvis vil medføre litt klin og klæsj.

Også i år oppfordrer vi dere til å lage ATC.
ATC står for ”Art Trading Card”, kortene skal måle 5,5 x 8 cm. Det finnes ingen regler for hvordan disse skal lages, men husk å få med Scrappening 2016 + navnet ditt. Har du ikke selv laminert kortet, leveres dette så tidlig som mulig til en av oss i komiteen for laminering. Husk at ATC ikke kan være for høy, da går den ikke gjennom lamineringsmaskinen. I løpet av søndag kan du trekke deg en ATC som et minne fra treffet.
Jeg har hengt mine på scrappeveska mi, og synes det er kjempe koselig å ha minne fra de ulike treffene jeg har vært på.

Flere av dere har begynt å pakke, og som lurer på hva vi har av utstyr, så er nytt av året at vi har fått en "Bigshot"som er tilgjengelig for alle.
Gaven er fra Skaperglede på Levanger, og en varm takk sendes til Rose By Enstad :)
I tillegg vil varmluftspistol være til felles bruk.Det er fremdeles kursplasser ledig, samt plass på innføring i Planner.
Ønsker du mer info, eller vil være med, så send en mail til: julie@scrapperiet.no
Er det noe du lurer på, så ikke nøl med å spørre enten via mail, eller på Facebooksiden.

Vi ses snart!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar